my follower

Rabu, 21 November 2012

Inilah hasilnya...

Salam.....

Pagi tadi jenuh mencari kat google klinik yg boleh buat scan 3D. Last2 jumpa satu klinik kat Farlim, Klinik Pakar Wanita Koay. Dah siap buat appointment, excited giler aku!!! 

 Harapan boleh buat 3D, tapi mengikut kata doktor tu 26wks dia x rekemen buat 3D. Katanya tak berapa nak nampak, better buat masa kandungan 30wks ke atas. So, aku buat scan 2D.
okeh...sejujurnya aku tak pasti scan 3D ni sesuai masa kandungan berapa wks..hehehe...

Doktor tu kira ok gak laa, explain kat aku itu ini, tunjuk itu ini...yang pasti aku amat berpuas hati...dan yg paling utama aku nak tau jantinanya.
It is boy or girl???
jeng..jeng..jeng...

Bayaran utk scan ni RM40. Kat tempat lain aku tak berapa pasti sbb aku tak pernah survey pun.
Yang paling aku suka....
Hohoho....dapat free gift!! 
Mengundang rasa gundah gulana....
akan ku kuatkan hati mau breastfeeding anak aku...







Dan inilah hasil shopping aku hari ni. Mana baju? Hmm....excited punya pasal, smpai umah jer terus taruk dlm washing machine, so tak dan nk snap gambar. Teruja betoiii...hehehe...


Dah ngantuk dah nk hapdet nih...Esok2 ler pulak......bye

8 ulasan:

  1. insyaAllah..mg2 diberi kekuatan utk BF baby nti..yg ptg jgn putus asa dan kuatkan smgt...hehehehhe..pasti boleh

    BalasPadam
  2. boy or girl kak? suspen nya.pelik plak dr tu kata xblh buat lg. sy 18 minggu dh pg buat dh.blh nampak dh jantina dia. mayb dr tu tak nk akak kecewa kot. apa2pun kak sy sokong akak BF bby nanti....

    BalasPadam
  3. Salam zehan..

    bestkan skrg ni ada bermacam2 scan yg kita boleh buat time pregnant.. suka tgk brg2 baby.. comel2 semuanya..

    BalasPadam
  4. wow..bape bulan daa baby?TAHNIAH....

    BalasPadam
  5. bee2312: mybe gak dr tu x mau akak frust atau dia x bape pndai tgk scan kot...hihihi..

    BalasPadam
  6. Shalimar: dh nk masuk 7 bulan dik....peknen kali ni bdn rasa letih bebenor.....

    BalasPadam
  7. hanis azla: akak x mo tambah lg ker? meh la tmbah umat lagi...ekekek

    BalasPadam