my follower

Khamis, 17 November 2011

Jiran oh jiran...

Assalamualaikum..

Korang ada jiran yg best tak??? Agak agak yang best.....heeheh....

Aku ni bukannya sombong mana pun, org kata ala ala muka sombong (kot)

Ok, aku duk dlm kawasan perumahan teres. jadi jiran aku ada kiri, kanan, depan dan belakang. dalam banyak2 jiran yg aku jumpa, jiran umah sebelah kiri aku ni paling teruk sekali.

Kepada follower aku yg berjawatan seorg guru, aku mintak maaf laa....bukan niat nk burukkan guru keh!

Dah setahun lebih aku duk kat taman ni, aku x pernah tgk the real anak2 jiran aku yg special ni haa. bukan takat anak, ngan mak dia pun jarang aku nampak.

Ehh...sidai kain sama2 nih!! kot2 la nak jenguk muka smbil senyum2 simpul, tegur hai hoi hohoho...mcm ampeh! bkn dia x tau aku pun sidai kain sesama nih! buat2 x nampak aku yg seketul ni ada ler...


ini cerita pasal umah sebelah ni, bukan ujung umah sana nun. ngape la sombong sangat kak oi... (nak lawan sombong ngan aku kot..ngeeee)
tak elok sombong menyombong nih, dah susah nanti xder sape nak tolong...ingat tu!!

Nak buang sampah kat belakang umah....waaaa apa sudah jadik? sampah bertaburan ngan pampers, tuala wanita yg dah diguna di carik2 anjing/ kucing...masyaallah!!! Cikgu ke nih???


Aku nak kata apa??????

1 ulasan:

  1. hi.. thanks cz sudi follow sy.. sy dah follow awk blk..:)

    BalasPadam