my follower

Jumaat, 23 Disember 2011

Bernafsu betul sekarang!!!!

Salam semua!

Ahh..tajuk kemain lg aih!

Kenapa eh???

Skrg dlm usaha berjimat cermat....mana tahu dpt org baru next year


 tgh gian pada CD...

bila tgk jer...perghhh x leh tahan!

rasa nak dan dan tu jugak!

mana nak cari?

aku bukannya tau mana tempat nk beli...

en asben????

lagi x tau...
.

.

.

.

.
.

.

.

.

heiiiiii.....korang pikir apa haa???

mmg jahat la korang...

ini kalau en asben baca, mau dipancungnya aku nanti! sori bang....


kan aku dah kata...

aku tgh bernafsu ngan CD ni.

comel2 semuanya!

modelnya pun kiut miut.....hmmmmm

that's it.....







pinjam kt google

.

.





















hahahaha......

.

terpaksa membeli secara online...huhu..

ada sesapa tau mana nak beli CD area Pulau Pinang selain Lunatots?

Khamis, 22 Disember 2011

2 tahun dah berlalu..


Salam semua...

Happy Birthday To You....
Happy Birthday To You...

Buat anak ibu...Selamat hari lahir yg ke 2 thn untuk Nur Iwana Najwa...satu2nya anak perempuan ibu..

Cepat benar masa berlalu, sedar2 dah 2 tahun berlalu..
Rasa seperti baru semalam ibu melahirkanmu...sayang






video

Semalam, 21/12/2011 genap lah 2 tahun umurmu. 



Andai anak ibu sudah dewasa, jadilah anak yg berguna, solehah, patuh pada ibu bapa. 


Selamat hari jadi, sayang......

Khamis, 8 Disember 2011

Pesanan untuk suami....

Salam semua...
'JIKA ISTERI MENANGIS DI HADAPANMU, 
HARGAILAH SEBELUM TERLEWAT....'


Jika seorang isteri menangis dihadapanmu,
itu bererti dia tidak dapat menahannya lagi.
Jika kau memegang tangannya saat dia menangis,
dia akan tinggal bersamamu sepanjang hidupmu…
Jika kau membiarkannya pergi,
dia tidak akan kembali menjadi dirinya yang dulu, selamanya!
Seorang isteri tidak akan menangis dengan mudah,
kecuali didepan orang yang sangat dia sayangi,
dia akan menjadi lemah!
Seorang isteri tidak akan menangis dengan mudah,
hanya jika dia sangat menyayangimu.
Dia akan menurunkan rasa EGOnya .
Wahai suami2…
jika seorang isteri pernah menangis karenamu,
tolong pegang tangannya dengan penuh pengertian.
Kerana dia adalah orang yang akan tetap bersamamu
sepanjang hidupmu,
disaat kau terperuk terlalu dalam.
Wahai suami2…
jika seorang isteri menangis keranamu,
tolong jangan mensia siakannya...
Mungkin, kerana keputusanmu, kau merosakkan kehidupannya.
Saat dia menangis didepanmu,
saat dia menangis keranamu…
Lihatlah jauh kedalam matanya.
Dapatkah kau lihat dan kau rasakan SAKITnya
yang disebabkan perbuatanmu ?
Apakah keistimewaan perempuan ini?
Dibalik KELEMBUTANYA dia memiliki kekuatan yang begitu dahsyat..
TUTUR katanya merupakan KEBENARAN…
SENYUMANnya adalah SEMANGAT bagi orang yang dicintainya…
PELUKAN dan CIUMANnya bisa memberi KEHANGATAN
bagi kamu dan anak2mu…
Dia TERSENYUM bila melihat temannya tertawa…
Dia TERHARU dan MENANGIS
bila melihat KESENGSARAAN pada org2 yg dikasihinya…
Dia mampu TERSENYUM dibalik KESEDIHANnya…
Dia sangat GEMBIRA melihat KELAHIRAN…
Dia begitu sedih melihat KEMATIAN..
TITISAN air matanya bisa membawa PERDAMAIAN.
Tapi dia sering dilupakan oleh SUAMI kerana 1 perkara.
Bahawa “Betapa BERHARGAnya dia”.
Sebarkan ini ke SELURUH ISTERI2 yang solehah
dan sebarkan ini kepada seluruh SUAMI2 yang kamu kenal
agar mereka tidak lupa bahwa ISTERI mereka begitu BERHARGA.
dan sesungguhnya isteri mu sangat BERHARGA.
Jangan sia-sia kan dia.
Hiburkan hatinya.
Bahagiakan dia.
InsyaAllah, rumahtangga mu akan bahagia dan ceria ;) :)
.

Selasa, 6 Disember 2011

Cinta itu buta atau kau yg buta????

Salam....


Dh brp ari aku x update blog aku nih???....asik blogwalking kat blog org jer...
Ni baru ada masa nk update citer...


Baru2 ni aku terbukak fb, dan aku amat2 terkejut bila melihat satu video yg datangnya dari Indonesia. Video ni mengisahkan seorg ibu sanggup mengahwini anak lelakinya sendiri.


 Astaghfirullahalazim......apa nak jadi la manusia di akhir zaman.....


Korang layan dulu yea video ni...geli geleman aku nengok anak beranak nih!!!





*

*

*

*

*


So, apa komen korang???

Mengapakah?

Apakah?

Bagaimanakah??

Sanggupkah?

Adakah??

Banyak benar persoalan yg timbul.....Agak2 apa komen anda yea???