my follower

Selasa, 6 Disember 2011

Cinta itu buta atau kau yg buta????

Salam....


Dh brp ari aku x update blog aku nih???....asik blogwalking kat blog org jer...
Ni baru ada masa nk update citer...


Baru2 ni aku terbukak fb, dan aku amat2 terkejut bila melihat satu video yg datangnya dari Indonesia. Video ni mengisahkan seorg ibu sanggup mengahwini anak lelakinya sendiri.


 Astaghfirullahalazim......apa nak jadi la manusia di akhir zaman.....


Korang layan dulu yea video ni...geli geleman aku nengok anak beranak nih!!!





*

*

*

*

*


So, apa komen korang???

Mengapakah?

Apakah?

Bagaimanakah??

Sanggupkah?

Adakah??

Banyak benar persoalan yg timbul.....Agak2 apa komen anda yea???




4 ulasan:

  1. tak malu betol! dah buat dosa tak segan2 nak cakap dpn public. haih dunia nak tebalik dah T_T

    BalasPadam
  2. gila kot mak dan anak ni... biar melekat masa tgh dot dot tu ha, padan muka...!

    BalasPadam
  3. Nurhaslinda: tu la pasal...yg mak dia pun....haisshhhh...x leh kata apa dah!!!


    MamaQ: ye la....elok kasi melekat time dot..dot tu...baru ada akai...

    BalasPadam
  4. salah tafsir perasaan ni..huhu

    BalasPadam