my follower

Isnin, 17 Oktober 2011

Adakah tak up to date???

Mood nak mengexplore gadget aku yg baru mlm ni agak suam2 kuku. Ditambah pulak dgn kerenah dan kenakalan anak2 kesygn aku. Hehhh...


Blogwalking punyer blogwalking, ada gak budak2 sekolah yg ada membina blog sendiri. Kalau x silap aku umur dia 15 tahun. Mmg up to date laa...Nak tgk klik kat sini. Akak salute la dek non!!! Dia punya blog siap ada macam2 tutorial pasal blog nih!! Canggih manggih la!!!


Imbas semula waktu aku berumur 15 tahun...


Tahun 1995....masa tu dah ada komputer, laptop xde lagi. Internet pun kalau ada, caj amat la tinggi. Masa aku umur ni, x banyak aktiviti yg aku buat. Bangun pagi pegi sekolah, belajar, bercintan, rehat, balik umah, malam pegi tuisyen. Balik tuisyen mak suruh study lg..itu la aktiviti aku hari2.


Nak kata kenal komputer? Memang kenal tapi aku tak didedahkan secara langsung ngan benda alah ni. 


Sampai la umur aku  tua ganyut  sekarang ni, baru la nak kenal komputer, laptop, internet, blog, website...
Agak ketinggalan kan!! hehhehe....


Blog ni terbina pun lepas aku terbaca blog kakak ipar kepada kawan aku..ehehhe...yg ni yeaa...klik..klik.
Ala2 role model gitu...kihkihkih...


Agak2 korang ada tak  blogger yang berumur 65thn ke atas??? 

10 ulasan:

  1. Alaaa..blog akak pom okey apeee..comeyyy
    hu3....aah...kite ni terlmbt la kirenyeee...
    emma dpt lptop pom kes masuk U..klu x...xde laa..hu3...

    BalasPadam
  2. ada2.. penah jumpa dlu.. huhu

    BalasPadam
  3. MrS.AIDy: hehehe..mmg kite terlambat dek non....

    org dh smpai ujung dunia, kita baru separuh jalan...huhu

    BalasPadam
  4. hehe..biasela tu kak..teknologi makin maju, pemikiran anak mude pon menjadi semakin maju juger..=)

    BalasPadam
  5. zaman cepat bebeno berubah...

    BalasPadam
  6. bee2312: ha'ah...dlm x sedar umur pun makin pendek...huhu

    BalasPadam
  7. sy blogger 15 tahun... hehehe

    BalasPadam
  8. khaifaiz: alololo.....eh ye ker??? 51 kot....huhu

    BalasPadam
  9. blog sis pun kiut what =)
    salam kenalan rakan blogger

    BalasPadam